SPECTACULAIRDER DAN OOIT

Na een Europese tour komt Holiday on Ice BELIEVE naar Nederland. Olympisch niveau choreografieën gecombineerd met de beste live muziek, betoverende decors, glamour kostuums en hi-tech special effects. Kom genieten van urenlang live-entertainment. Een beleving die je niet snel vergeet!

Verzeker jezelf van plaatsen en boek vandaag nog. Er zijn nog tickets voor de shows in Utrecht en Rotterdam. Check hiernaast de beschikbaarheid op de dag en tijd van jouw voorkeur.

RTL Sneak preview

Er komt heel wat bij kijken om een reizende ijsshow in iedere stad keer op keer te kunnen laten zien. Met de RTL sneak preview geven een kijkje achter de schermen.

Hartverwarmend verhaal

Deze moderne rock versie van Romeo en Julia neemt je mee naar twee werelden. In de arme Onderwereld krijgt hoofdrolspeler Antonio een visioen over het meisje van zijn dromen. De Bovenwereld is de wereld van rijkdom en glamour. Hier leeft Clarissa. Als Antonio naar de Bovenwereld ontsnapt, ontstaat hun verboden liefde. Pas aan het eind van het spektakel weet je of hun liefde de afwijzingen en tegenslagen overwint. 

IJzingwekkende acts

BELIEVE laat oud-kampioenen en Olympische schaatsers schitteren in een prachtig ijstheater De decors toveren continu nieuwe werelden tevoorschijn. Spectaculaire schaatsacties zorgen voor een hoog tempo. De opzwepende live muziek, (lucht)acrobatische stunts en hi-tech effecten houden je op het puntje van je stoel. Wat een beleving!

Creatieve brein

Olympisch en viervoudig wereldkampioen Christopher Dean is de regisseur en choreograaf van de nieuwste Holiday on Ice BELIEVE. Dit is de eerste keer dat de Britse ijsdanslegende zijn talenten inzet voor de meest bezochte ijsshow ter wereld. Een nieuwe mijlpaal in de rijke traditie van Holiday on Ice om met grote Olympische kampioenen samen te werken.

KAARTEN VANAF € 25, kinderen € 15 EN mooie GROEPSKORTING

Het is een enorme belevenis om de show bij te wonen. En het is nog leuker als je die kunt delen. Verras je partner, kinderen, vrienden, collega’s of zakenrelaties met een ticket en geniet met z’n allen. Groepen vanaf 10 personen kunnen de show met korting bezoeken. Wil je voor een extra groot gezelschap boeken, neem dan contact op voor een voorstel op maat.

Koop tickets